Dzisiaj przedstawiam muszle nadziewane grillowanymi warzywami (bakłażan i cukinia) i grillowanym indykiem z odrobiną sosu pomidorowo- śmietanowego z mozzarellą.makaron duże muszle30-40 dag filetu z indykapół bakłażanapół cukiniioliwamozzarellasos:2/3 szklanki musu pomidorowego (sok/przecier/odparowane z puszki)ząbek czosnkułyżka oliwyoregano2 łyżki śmietany 10%Bakłażana i cukinię kroimy w kostkę i wrzucamy na patelnię grillową i dajemy im się podsmażyć i zmięknąć . Jak są gotowe zdejmujemy a na ich miejsce wrzucamy pokrojonego dość drobno indyka, zrumieniamy i zdejmujemy. W między czasie robimy sos. Wrzucamy do rondelka przeciśnięty przez praskę czosnek, chwilkę podsmażamy, dodajemy pomidory, o liwę i oregano, chwilę dusimy (można odrobinę posolić), na koniec dodajemy śmietanę i zdejmujemy z ognia.Nadziewamy muszle(podgotowane w osolonej wodzie 10 minut), wkładając w każdą po trochu na dno warzyw, potemkurczaka, na wierzch sos i kawałek mozzarelli jako wisienkę na torcie ;) zapiekamy około 30-40 minut w 150 stopniach.