Wykonanie
Bardzo lubię gotować, przyrządzać, cieszyć się jak innym smakuje, to co wyczarowałam. Czasami coś z niczego... Ale lubię też jeść na
mieście, ze znajomymi, w fajnych miejscach.Poniżej kilka zdjęć jedzeniowych z szeroko pojętych miejsc z jedzeniem.Na początek: filet z
łososia ze
szpinakiem i
cukinią - pycha!
Sałatka z grillowanym
kurczakiem i
awokado w roli głównej:
Tatar z
łososia - uwielbiam! A w takim wydaniu był po prostu pyszny!
Kolejna propozycja to zupa krem z
selera z czipsami z chorizo - PYCHA!
Nie ma to jak
królik :) W karcie oznaczony był jako: KRÓL w sosie
śmietanowym - był pyszny, bardzo delikatny i smaczny.
Tatar z
pstrąga jadłam pierwszy raz - bardzo dobry, ale pod warunkiem, że skropimy go
cytryną, zjemy z
kaparami bądź sosem balsamico - sam w sobie nieco mdły.
Poniżej kawał dobrego
mięsa w sosie własnym z dodatkiem super cienkich frytek:
I na koniec carpaccio z
wołowiny:
Mam nadzieję, że amatorów jedzenia na
mieście jest sporo :) I że podobnie jak mnie takie jedzenie inspiruje do tego, by podobnego spróbować w domu. Często kilka
razy przeglądam kartę, dopytuję, by wiedzieć jak najwięcej i umieć powtórzyć danie samodzielnie. Tak już mam! :)Smacznego!