Kulki serowo-kokosowe zatopione w przepysznym murzynku J . Idealne dla tych, którzy lubią ciasto Izaura .ciasto2 szklanki mąki1, 5 szklanki cukru3 łyżki kakao250 g kostka masła2 łyżeczki proszku dopieczeniatorebka cukru waniliowego4 jajkaMasa serowa70 dag twarogu2 żółtkaszklanka cukru50 g wiórków kokosowychbudyń waniliowyWykonanieCiastoMasło, cukier, kakao oraz cukier waniliowy podlać pięcioma łyżkami wody i gotować 5 min. Po ostudzeniu dodać 4 żółtka i wymieszać na jednolitą masę. Odlać pół szklanki masy. Do reszty dodać mąkę, proszek dopieczenia i pianę z białek.Masa serowaŻółtka oraz cukier i cukier waniliowy zmiksować na puszystą masę. Twaróg zmielić dodać budyń, wiórki kokosowe oraz masę jajeczną dokładnie wymieszać wszystkie składniki. Z masy serowej formować kulki i układać na dnie formy, wysmarowanej masłem. Kulki zalać ciastem. Piec 50 minut w nagrzanym piekarniku w temperaturze 190 C. po upieczeniu polać polewą.