ßßß
S K Ł A D N I K I :6 dużych bułek2 cebule1,5 papryki6 plasterków sera6 plasterków szynkiokoło 6 dużych pieczarek6 jajekmajonezvegetaP R Z Y G O T O W A N I E :1. Z każdej bułki odetnij "czapeczkę" (jak na zdjęciu) i wyciągnij środek tak, aby warstwa skórki nie pozostała zbyt cienka.
2. Pieczarki podsmaż wraz z 2 łyżeczkami vegety i jedną cebulą. Paprykę i cebulę pokrój w drobne kosteczki. W każdej bułce układaj kolejno: szynka, papryka, ser, majonez, pieczarki, pół łyżeczki vegety, cebula, jajko, trochę papryki i cebuli. Jeżeli nie lubisz papryki, możesz użyć np.: pomidora.
3. Całość piecz w temperaturze 140 st. C najpierw przez około 10 minut na termoobiegu, następnie przez 5-7 minut z funkcją "góra". Uwaga! Nie popełnij mojego błędu i blachę wyłóż np.: papierem do pieczenia albo folią.
4. Podawaj z sosem czosnkowym albo ketchupem.bon appétit!