Wykonanie
Kup:surówka
wątróbka puree ziemniaczne
seler 1/2
wątróbka indycza 400 g
ziemniaki 6 szt
marchew 2 szt
cebula 1 szt
masło 2 łyżki stołowe
jabłko 1 szt
sól mleko 2 łyżki stołowe
sól pieprz koperekpieprz olej sólmajonez 2 łyżki stołoweKoszt jednej porcji ok 2 złNa surówkę wszystkie warzywka trzeba zetrzeć i dodać do tego
majonez i
przyprawy.

Jeżeli chodzi o
mięso to smażymy pokrojona
cebulę aż się zeszkli. Dodajemy pokrojoną na większe kawałki
wątróbkę i wszystko razem smażymy. Na koniec przyprawiamy
solą i
pieprzem.
Ziemniaki każdy potrafi gotować ;)Danie dla 3 osób.Smacznego!

___Moje paznokcie na dziś inspirowane są.... hmm...nie wiem czym, Spać nie mogłam - może to miało na nie wpływ.

___ i tak rozpoczęłam miły poranek przy soundtracku do filmu MR NOBODY. Polecam!!!NaraDozoPa!