Wykonanie
            Szybko i smacznie. Idealne do 
wina.Możecie "kombinować" z nadzieniem - słodkim, wytrawnym, 
ostrym.Co tylko dusza zapragnie.Puścić 
wodze fantazji - czyli to co uwielbiam najbardziej w gotowaniu.

potrzebujemy:- opakowanie babeczek z kruchego ciasta/ciasta francuskiego (do dostania w lidlu)- ugotowane na twardo 
jajka drobno posiekane- 
pomidory (sam miąższ)- 
majonez (można zastąpić 
jogurtem lub 50/50 wymieszać)- 
sól, 
pieprz- 
zioła (ja użyłam suszonych, ale świeże dadzą więcej aromatu): 
koperek, 
bazylia, 
oreganoJajka drobno posiekać, dodać pokrojony w kostkę miąższ 
pomidorowy (trzeba mocno odcisnąć nadmiar soku, unaczej nasze nadzienie będzie zbyt płynne).Dodać majonez/jogurt i wszystko wymieszać.Przyprawić i dodać 
zioła.Na noc zostawić w lodówce do przegryzienia.Udekorować kawałkiem 
sałaty i czegoś kolorowego np 
rzodkiewką.






Życzę Wam smacznego!