ßßß
Lekka, kolorowa sałatka, łącząca w sobie wiosenne smaki świeżej rzodkiewki, szczypiorku i ogórka z aromatycznymi paluszkami krabowymi i lekkim makaronem ryżowym.Składniki1 opakowanie makaronu ryżowego2 opakowania paluszków krabowych1 ogórek długi1 pęczek rzodkiewek1 cebula czerwona1 pęczek szczypiorku2 łyżki majonezu2 łyżki jogurtu naturalnegoSposób przygotowaniaKrok 1Makaron ryżowy przyrządzamy według przepisu na opakowaniu, a następnie kroimy, aby uzyskać dość krótkie nitki.Krok 2Ogórek i cebulę kroimy w kosteczkę. Rzodkiewkę kroimy w plastry, szczypior szatkujemy.Krok 3Wszystkie składniki łączymy i doprawiamy majonezem i jogurtem naturalnym.VN:F [1 . 9.22_1171]proszę czekać...Rating: 7.9/ 10 (11 votes cast)Sałatka wiosenna z makaronem ryżowym, 7.9 out of 10 based on 11 ratingsPodobne wpisySałatka z tortelliniJajka z szynkąOgórek z rzodkiewkąSałata grillowaRozkosz ogrodnika