ßßß

ciasto1,5 szkl mąki2 żółtka0,5 szkl cukru2 łyżki wiórek kokosowychpół kostki margarynyserek1 kostka sera białego2 białka0,5 szkl cukru0,5 szkl mlekaaromat pomarańczowy (kilka kropel)otarta skórka z cytryny, ok 1 łyżeczka1 kg jabłek3 łyżki cukrukruszonka1,5 szkl mąki3-4 łyżki cukrupół kostki margaryny2 łyżki wiórek kokosowychJabłka obrać i zetrzeć na tarce o dużych oczkachKruszonkę również przygotować wcześniej rozcierając wszystkie składniki by wytworzyły się grudki, wstawić do lodówki.Zagnieść ciasto z podanych produktów, Rozłożyć na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia, o wym ok 30x22Ser i wszystkie dodatki włożyć do kubka blendera , zmiksować dobrze i wylać na ciasto.Wstawić do nagrzanego piekarnika do 180 st na ok 15- 17 min . ser powinien zaczynać bokami sie rumienić.Jabłka wymieszać z cukrem przed samym wyłożeniem , rozłożyć równo na serze , przykryć kruszonką. Piec kolejne 15 do 20 min aż kruszonka nabierze złotego koloru.