Z wielką przyjemnością przyjęłam propozycję testowania win Celebro.Bardzo często używam win w mojej kuchni, dodaję je do marynat, duszenia mięs i sosów a także jako dodatek do obiadu.Do ryby dziś podałam wino białe Francuskie CelebroWina Celebro smakują znakomicie w potrawie jak również podane do obiadu dla pobudzenia kubków smakowych.Klub Celebrohttps://www.facebook.com/KlubCelebro?fref=tsna 2 osoby2 flądrysok z cytrynyoliwasólpieprzmąka do panierowaniaolej do smażeniaRybę umyć oczyścić w środku i skropić sokiem z cytryny oraz oliwą. Odstawić.W tym czasie ugotować ziemniaki do obiadu i przygotować surówkę.ja zrobiłam surówkę z kapusty pekińskiej z dodatkiem pomidorków cocktailowych, cebuli i winogron słodkich drobnych i kilku oliwek, pokroić na plasterki, posypać przyprawą do sałatek, skropić sokiem z cytryny i odstawić.Rybę panierować w mące i usmażyć na wolnym ogniu.Ziemniaczki pokroić i przysmazyć na złoty kolor, surówkę doprawić oliwą.Rybę podawać prosto z patelni . Do obiadu podałam lampkę wina białego Francuskiego Celebro