< Warzywa w sosie słodko-kwaśnym na styl azjatyckiJajecznica z leśnymi grzybami >szaszłyki z sera grillowanego i warzywSkładniki:ser do grilowaniapomidorki cherrycukiniapieczarkisól, papryka w proszku, oregano suszoneoliwa lub olej do smażeniapatyczki do szaszłyków np. drewnianeWykonanie:Warzywa pokroić w dużą kostkę, pomidorki cherry zostawić całe jeśli są małe.Ser do grilowania pokroić w dużą kostkęWszystkie składniki wrzucić do miski, posypać przyprawami, wymieszać.Nakłuwać na przemian na patyczki do szaszłyków.Smażyć na rozgrzanej patelni na oliwie bądź oleju, z obu stron, na wolnym ogniu.SmacznegoAbout Pani KucharkaView all posts by Pani Kucharka >< Warzywa w sosie słodko-kwaśnym na styl azjatyckiJajecznica z leśnymi grzybami >