Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Kiszka ziemniaczana wg. Arkadiusza
Śliwki wędzone »
Kiełbasa suszona piwkowa Arka
Składniki:- 1kg
mięsa kl. I z
łopatki,- 0,5kg
mięsa kl. III z
łopatki- 0,5 kg
słoniny ,- 20 gr
soli na kg,-
kolendra,-
ostra papryka chili, ale naprawdę ostra ja mam taką indyjską masakra,-
czosnek,
Mięso kl I połowa na szarpaku, a połowa pokrojona nożem.
Słonina pokrojona w kostkę.
Mięso kl III zemleć na najmniejszym sitku, dodać
przyprawy wymieszać. Napełniamy w jelita 36/38, robimy wianki, wędzimy dwa
razy po 3 godziny zimnym
dymem, do lodówki moja po miesiącu rozpoczęta do
piwka fajna sprawa ;)))niedziela, 28 września 2014, beiotpoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackKomentarzeOstatnie wpisy
Mielonka z
dziczyzny – ...Peklowanie zalewowePeklowanie suche, solenie
Polędwiczki z warchlaka
Polędwica i
szynka z jeleniaChlebek orkiszowy WiesławaMój prezent gwiazdkowy 2015Pasztet myśliwegoRosół z
kaczkiDzika
kaczka wędzona_________________________ ____________________________________________________ __________________________ Licznik gości ____________________________ On-
line: _________________________Smaczne Zdrowe Wyroby DomoweWypromuj również swoją stronę ____________________________________________________ __________________________ __________________________ __________________________ __________________________ Zdjęcia i teksty na tej stronie są mojego autorstwa i zabrania się ich kopiowania, powielania i wykorzystywania do celów komercyjnych bez mojej zgody!!! Wykorzystanie przepisów oraz instrukcji mojego autorstwa znajdujących się na tym blogu w celach komercyjnych wymaga zgody autora!!!design by SenTineL
Wood.nPisz blog
zamów newsletter