Wykonanie
Czym dziś w kuchni pachnieBlog o smakach i aromatach wydobywajacych się z mojej kuchni.Znajda się tu przepisy zarówno bardziej pracochłonne jak i szybkie,proste w wykonaniu. Kontakt :
[email protected]Blog > Komentarze do wpisu«
Buraczki z
papryką na zimę
Papryka marynowana z
miodem »Salatka z marynowanych buraczkow czerwonychMusze sie Wam szczerze przyznac ze "podkradlam" ten przepis mojej tesciowej.Jadlam te salatke kilka
razy u mamy mojego J. i za kazdym razem bylam oczarowana zarowno smakiem jak i prostota tej
salatki.Skladniki:1 sloik buraczkow marynowanych(sloik 0,75l)4 srednie
ogorki kiszone3 ugotowane na twardo
jajka1 srednia
cebulkamajonezsol,
pieprzWykonanie:
Buraczki,
ogorki i
jajka pokroic w kostke.
Cebulke pokroic w kostke i przelac gotujaca sie
woda,odstawic do wystygniecia.Gdy
cebulka juz wystygnie polaczyc wszystkie skladniki,dodac
majonez,w zaleznosci od gustu,jedni wola mniej drudzy wiecej;)Nastepnie doprawic
sola i
pieprzem i "Voila"gotowe.Podajemy z roznego rodzaju
wedlinami lub
miesami.Smacznego!!!!

środa, 17 października 2012, kozakownapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »TrackBackOstatnie wpisy" Creme brulee ..." Szyszki z ..." Sos ..."
Ciasteczka ..."
Torty ""
Torty "" Kotlety ...Reklama w internecie


Pisz blog
zamów newsletter