Ciasto na blachę 24x24 cm1/2 szklanki mleka3/4 szklanki cukru3 jajka3/4 szklanki oleju1 szklanka mąki2 łyżki kakao1 łyżeczka proszku do pieczeniaKrem:4 łyżki kaszy mannej100g wiórków kokosowych2 szklanki mleka1 szklanka cukruBlachę wykładamy papierem do pieczenia,piekarnik rozgrzewamy do 180 stopni.Mąkę,cukier,kakao,proszek do pieczenia mieszamy w jednej misce,a w drugiej mieszamy mleko,jaja,olej.Mokre wlewamy do suchych i miksujemy do połączenia.3/4 masy wylewamy do formy i pieczemy 20 minut.W tym czasie przygotowujemy masę kokosową.Wszystkie składniki wkładamy do rondla,podgrzewamy i mieszamy do chwili aż masa zgęstnieje.Ciasto wyciągamy z piekarnika, wykładamy na nie masę kokosową i zalewamy pozostałym ciastemczekoladowym.Pieczemy kolejne 30 minut.Smacznego 😇