ßßß
Cookit - przepis na Desery
Toggle navigation
Wszystkie (176132)
Przepisy (173196)
Składniki (2936)
Wszystkie (176132)
Przepisy(173196)
Składniki(2936)
Desery
Składniki
Sorbet
Czereśnie
Lody
Rabarbar
Bazylia
Mięta
Czekolada
Brzoskwinie
Szampan
Beza
Kawa
Wiśnie
Porzeczki czarne
Jagody
Lody mleczne
Lody waniliowe
Truskawka
Kisiel truskawkowy
Wykonanie
Desery
Crème brûléeKlasyk francuskich deserów. Krem oparty na żółtkach, kremówce i
wanilii
. Swoją nazwę zawdzięcza karmelowej skorupce na wierzchu, powstałej z opalania
brązowego cukru
za pomocą specjalnego palnika.
Bezowe
Petit FourPyszne
bezowe
, malutkie blaciki, przełożone intensywnie
czekoladowym
, nasączonym
alkoholem
, kremem z dodatkiem świeżych
owoców
sezonowych. Pięknie się prezentują i smakują wybornie!
Sorbet
czereśniowy
Lody
z karmelizowanym
rabarbarem
Lody
rabarbarowe
Karmelizowane
gruszki
pod owsianą kruszonką
Lody
korzenne
Lody
Snickers
Marmurkowe semi-freddo
malinowe
z
bezami
Lody waniliowe
(przepis II)
Sorbet
malinowy
Batonik Snickers
Nugatowe semi-freddo z Toblerone
Lody
z czarnego bzu
Lody
bazyliowe
Lody
miętowe
z
czekoladą
Sorbet
brzoskwiniowy
z
szampanem
Shu
Beziki
kawowe
Chrupiący deser
wiśniowy
Sorbet
z
czarnej porzeczki
Lody
jagodowe
(bez maszyny)
Lody mleczne
Lody waniliowe
Sorbet
nektarynowy
Sorbet
truskawkowy
Lody śmietankowe
Kisiel truskawkowy
Kwiaty mniszka w cieście naleśnikowym
Źródło:
http://jedzeniezpasja.com/index.php?p=2_12_desery
Przepisy powiązane
Desery
Desery
Desery
Desery
Desery
Składniki powiązane (0)