Wykonanie
W mojej kuchniZapraszam do mojej kuchni : Znajdziecie tu wiele różnych przepisów na pyszne i nieskomplikowane potrawy.Blog > Komentarze do wpisu«
SCHAB ZAPIEKANY POD PIERZYNKĄPIZZA LUB MINI PIZZE »Uwielbiam
wątróbkę , polecam wszystkim smakoszom.

- 50 dag
wątróbki drobiowej- 3 duże
cebule- 2 kwaśne
jabłka-
sól,
pieprz- szklanka
wodyWątróbkę oczyścić , umyć i wymoczyć przez pół godziny.
Cebulę pokroić w półplasterki,
jabłka w większą kostkę. Na patelni obsmażyć
wątróbkę, dodać
cebulę i
jabłka.Dusić pod przykryciem podlewając
wodą. Pod koniec duszenia doprawić do smaku
solą i
pieprzem.poniedziałek, 02 lipca 2012, pao77poleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Ostatnie wpisy
MIODOWE GWIAZDKIDESER "SZARLOTKA" NA PŁATKACH ...KOPYTKA Z WĘDZONYM
TWAROGIEM, ...ZUPA
SELEROWO-CZOSNKOWA Z ...MUFFINKI ...CHRUPIĄCE PLACKI ZIEMNIACZANE ...
KURCZAK W
CIEŚCIE NA SPOSÓB ...BABKA
KAKAOWAKOPYTKA
BAZYLIOWE Z ...
CYNAMONOWE BUŁECZKI--------------------------------------..........................................------------------------------------------- -------------------------------------------trwa inicjalizacja, prosze czekac... darmowe próbki-----------------------------------------first minute 2013 Wizyty dzienne na stronę---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Szukaj przepisów naChcesz
mieć swoje przepisy na swoim blogu?------------------------------------------ ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------- ------------------------------------------Pisz blog
zamów newsletter