Składniki:*na ciasto:- 3 żółtka- 3 łyżki śmietany 18%- 300g mąki pszennej- 125g margaryny- 115g cukru- 2 łyżeczki proszku do pieczenia*na bezę:- 3 białka- szczypta soli- 120g cukru*dodatkowo:- duży słoik musu dyniowego z przepisu: http://pokochajgotowanie.blogspot.com/2011/09/dyniowa-szarlotka-w-soiku.htmlSposób przygotowania:1. Margarynę ugniatamy z cukrem i mąką. Następnie dodajemy proszek do pieczenia, żółtka i śmietanę, szybko zagniatamy ciasto, formujemy kulkę i wkładamy na 0,5 godz. do lodówki.2. Średnią formę smarujemy masłem, obsypujemy mąką, następnie wylepiamy formę ciastem i nakłuwamy widelcem. Ciasto podpiekamy na złoty kolor ok. 20 min. w 200 stopniach.3. Białka ubijamy ze szczyptą soli. Pod koniec dodajemy cukier i ubijamy na sztywną, białą masę.4. Na podpieczony spód wykładamy mus dyniowy, następnie kładziemy ubite białka i pieczemy ok. 40 min w 180 stopniach. Ciasto kroimy jak wystygnie, by trochę zastygło.