Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Szarlotka -PychotkaBabka ziemniaczana »Dzisiaj zrobiłam ze
schabu kotlety
schabowe z
żółtym serem70 gram
schabu bez kości20 dag
sera żółtego2
jajasól prowansalska Kamis
bułka tarta 200 gram
keczuppół łyżeczki
gałki muszkatołowej Kamispół łyżeczki
lubczyku Kamis
Schab pokroić w plastry cieniutkie doprawić
solą ,
pieprzem,
gałką muszkatołową i
lubczykiem. Na
schab kładziemy plaster
sera przykrywamy drugim plastrem
schabu maczamy w
jajku ,
bułce tartej i smażymy na
oleju . Wykorzystałam
olej Rapso jest smaczny i nie pryska w czasie smażenia .


środa, 15 maja 2013, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter