Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Czas na wiosnę na talerzu :Babeczki
cytrynowe »
Schab zapiekany z
serem i
rukoląSKŁADNIKI:8 plastrów
schabowego8 plastrów
sera zółtegorukola 140 gram
przyprawa do mięsa wieprzowegosólpieprz kolorowy2
jajkabuka
tartaolej do smażeniaPRZYGOTOWANIE:
Schab wymoczyłam pokroiłam na 8 plastrów miałam kg
schabu :)
Przyprawa posypałam
schab z 2 stron .
Jajka roztrzepujemy i maczamy w nim
schab a
potem w
bułce tartej .Plasterek
sera położyłam na plastrze
schabu o panierowanego i
rukole na
serze .
Schab zgięłam na połowę smażyłam na patelni z obu strona na rumiany kolor , a
potem dusiłam chwile pod pokrywką .


poniedziałek, 12 marca 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter