Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Owocowa
sałatkaTest Czubryca zielona z ... »Test Quiche z
szynka pieczarkami i
czerwoną papryką oraz
zioła prowansalskie które dostałam do testowania i co z tego wynikłoSKŁADNIKI:Ciasto50 gram
masła250 gram
mąkiłyżka
przecieru pomidorowegołyżka
wodywierzch
szynka 4 plastry
papryka czerwona 1/2 sztuki
pieczarki 3 sztuki
zioła prowansalskie szczypta
ser 4 plastryPRZYGOTOWANIE:1- Piekarnik nagrzewamy do 225 stopni 2-Do miski wsypujemy
mąkę dodajemy
masło posiekane i łyżkę
keczupu pomidorowego oraz
wodę i zagniatamy ciasto 3-Wylepiamy
ciastem okrągłą formę 4- na ciasto kładziemy 3 łyżki
keczupu posypujemy
ziołami prowansalskimi z Aledobre.pl na to kładziemy
Pieczarki pokrojone w plasterki
szynkę pokrojona w paseczki oraz
paprykę czerwoną pokrojona w paseczki 5- Wkładamy do pieca na około 20 minut wyciągamy kładziemy plastry
sera i wkładamy do rozpuszczenia a po upieczeniu wyciągamy i polewamy
keczupemponiedziałek, 23 stycznia 2012, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie
Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter