Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu«
Zeberka zapiekane w naczyniu ...
Kurczak na słodko kwaśno »Pyszne
marynowane grzybkiSKŁADNIKI:1,5 kg
grzybów,1 łyżka
soli,1 litr
wody do obgotowania
grzybów1
cebulaZALEWA :3 szklanki
wody,1 szklanka
octu 10%,3 łyżeczki
cukru,1,5 łyzeczki
soli,kilka ziaren
pieprzu,kilka ziarenek
ziela angielskie,kilka
liści laurowych,
cebula pokrojona w krążki.PRZYGOTOWANIE:1-
Grzyby oczyścić dokładnie i wrzucić na wrzącą
wodę z dodatkiem
soli i
cebuli, gotować, aż
grzyby będą miękkie .2-
Grzyby włożyć do słoików i ostudzić.
ocet rozcieńczyc3 szklankami
wody, dodać
cebulę,
sól,
cukier i
przyprawy. Gotowac około 15 min.5-Słoiki zakręcamy i dla pewności odwracamy do góry nogami, żeby sprawdzic czy nie ciekną .

środa, 07 grudnia 2011, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .O mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter