Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Donaty koloroweZupa fasolowa »Proszę o to ona Zupa rybna . Pyszna rozgrzewająca z nutą
imbiru.nototenia 500 gram już po przygotowaniu do gotowania ( filetujemy
rybkę )
marchew 2 szt
seler 100 gram
pietruszka 100 gram
kasza manna 2 łyżkiząbek
czosnkuimbir świeży kawałeczek z 2 cm
liść laurowy 3 szt
ziele angielskie 3 szt
pieprz biały mielony1 szczyptakostka warzywna drobiowa 2 sztsłodka
czerwona papryka 2 łyżeczkiodrobina
soku z cytryny lub
octuWywar rybny:1. Gotujemy warzywa (
marchew,
pietruszka ,
seler czosnek imbir )z kotką warzywną i
przyprawami (
ziele angielskie,
liść laurowy pieprz biały ) .2. Kiedy się ugotują ( 40 minut) wyjmujemy i miksujemy blenderem i wkładamy do naszego
wywaru warzywnego .3. Dodajemy
rybę i gotujemy z pół godziny .4. Dodajemy
kaszę manną paprykę czerwoną i doprawiamy na sam koniec
sokiem z cytryny .5.
Ryba nabrała lekko
ostrego smaku z fajną nuta
smakową .



poniedziałek, 27 stycznia 2014, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter