Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Lubella -
wyniki konkursu
Bułki śniadaniowe ze ... »Nie ma to jak coś nowego pojawi się na
stole . Pierwszy zachwyt i pierwszy kęs zawsze pojawia się błogi uśmiech na twarzy . Warto robić i widzieć uśmiechnięte buzie .trudność: łatweczas: powyżej 60 minilość porcji: 1212
pieczarekSzpinak rozdrobniony Iglotex 450 gram
Ser feta 150 gram
Czosnek 3 ząbki
Ser żółty 100 gramDodatkowo:
ziemniaki młode 1 kg
sałatka kolorowa z warzyw
Pieczarki myjemy , a
potem wycinamy nożykiem aby
pieczarka była pusta (
potem włożymy do niej farsz) .
Szpinak wkładamy na patelnie i rozmrażamy.Dodajemy do rozmrożonego
szpinaku pieczarki które wyjęliśmy ( środki
pieczarek i ogonki ).Smażymy razem .Dodajemy
ser feta pokrojony drobno , ma nam się rozpuścić i na końcu sprasowany
czosnek.Mieszamy tak długo na gazie aby nam masa stężała.Przestudzony farsz wkładamy w
pieczarki.
Ser żółty kroimy w paseczki i kładziemy na
szpinak .Zapiekamy z 25 minut w 175 stopniach i gotowe.





Zaś pyszny
szpinak siekany Iglotex znajdziecie w każdym spożywczym sklepie . Na FB również można ich znaleźć .czwartek, 26 czerwca 2014, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter