Wykonanie
Blog > Komentarze do wpisu« Devolay z
serem i powidłami ...Praliny
kokosowe »Dewolaj z
musztardą ziołową to prawdziwy rarytas . Połączenie
sera z
musztardą i
pietruszką podnosi walory smakowe.trudność: łatweczas: powyżej 60 minilość porcji: 6pierś 3 połówki
ser gouda 6 plastrówlistki
pietruszkimusztarda ziołowa Develey 5 łyżek
sól i
pieprz biały do smakuDodatkowo:2
jajabułka tarta do panierki
olej do smażeniaPiersi myjemy i kroimy na połowę w poprzek. Tłuczemy lekko tak aby dziur nie porobić. Posypujemy piersi
solą ,
pieprzem posypujemy
papryką czerwoną mieloną . Smarujemy każdy płat
musztardą. Kładziemy po plastrze
sera. Dodajemy listki
pietruszki. Zwijamy piersi w rulonik. Zwinięte piersi maczamy w
jaju i obtaczamy w
bułce tartej . Smażymy na
oleju z obu stron a
potem dusimy jakieś 25 minut i gotowe.



sobota, 15 listopada 2014, rozowakuchniapoleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »Kuchnia prosta i smaczna. Każdy znajdzie dla siebie coś smacznego .KomentarzeO mnie

Joanna GralikJestem mamą cudownej córki i żoną wspaniałego
męża. Miłość do kulinarnych wyzwań narodziła się u mnie dopiero, kiedy założyłam rodzinę. To właśnie dzięki niej udało mi się stać tym, kim jestem. Uwielbiam bawić się w kuchni i tworzyć całkiem nowe dania. Moje hobby to fotografia, kocham czytać książki. Bloga prowadzę z prawdziwą przyjemnością i pasją. Znajdziecie tu przepisy i zdjęcia dań, słodkości,artykuły i wiele innych ciekawostek.Kontakt do mnie
[email protected]
Tweety na temat @GralikJoannaOdwiedź na Pintereście profil użytkownika Joanna.Pisz blog
zamów newsletter