SkładnikiNaleśnik3 łyżki mleka granulowanego odtłuszczonego bez cukru3 łyżki otrąb owsianych z większą zawartością błonnikaPół szklanki mleka max 3% tłuszczuJajkoWkładkaPół piersi z kurczaka30 dkg małych pieczarek1/4 czerwonej papryki3 pomidory bez skórkiGarść natki pietruszkiCebula2 łyżki oliwy z oliwek2 łyżeczki słodkiej papryki1/8 łyżeczki białego pieprzuSoli do smakuPrzygotowanieMięso kroimy w kawałki ciut solimy i obtaczamy w słodkiej papryce (w łyżeczce). Podsmażamy na łyżce oliwy z oliwek, zdejmujemy i wrzucamy na tą samą patelnię pokrojoną cebulę. Gdy cebula lekko się podsmaży wrzucamy pokrojone w połówki pieczarki. Gdy puszczą już "wodę" wrzucamy pokrojoną w paseczki paprykę, pomidory i resztę przypraw i dusimy 30 minut pod przykryciem. Czasem mieszamy i rozgniatamy pomidory. Na koniec dorzucamy kawałki mięsa.Składniki na naleśnika mieszamy i wylewamy na rozgrzaną na patelni oliwę. Smażymy z obu stron po 3 minuty a potem wykładamy farszem i składamy na pół. Mega Wielki Naleśnik "po zbójnicku" gotowy. Może oszalałam ale zjadłam go całego i....ledwo się ruszam :P... PYCHA!!!SMACZNEGO SIOSTRY!