ßßß
 
            
        
 Dla 4 osob:4 czerwone paprykiok 350 g pieczarekolej i maslo do obsmazenia grzybow1 spora cebulastarty zolty ser (1 szklanka) np. tylzyckisol, pieprzZ papryk odciac wierzchnia czesc i wydrazyc gniazda nasienne. Grzyby drobno posiekac i obsmazyc z pokrojona w kostke cebulka na tluszczu. Doprawic do smaku pieprzem i sola. Wystudzic. Wymieszac ze startym serem (Moj byl w plasterkach drobno pokrojony)- Nadzienie wlozyc do papryk. Zapiekac w naczyniu zaroodpornym w temparaturze 180°C ok. 45 minut.Wpis uczestniczy w akcjach:Wpis na podstawie przepisu ze "Swiata Kobiety" nr 6/2013Tutaj znajdziecie jeszcze wiecej inspiracji do faszerowania papryki: faszerowana papryka .
Dla 4 osob:4 czerwone paprykiok 350 g pieczarekolej i maslo do obsmazenia grzybow1 spora cebulastarty zolty ser (1 szklanka) np. tylzyckisol, pieprzZ papryk odciac wierzchnia czesc i wydrazyc gniazda nasienne. Grzyby drobno posiekac i obsmazyc z pokrojona w kostke cebulka na tluszczu. Doprawic do smaku pieprzem i sola. Wystudzic. Wymieszac ze startym serem (Moj byl w plasterkach drobno pokrojony)- Nadzienie wlozyc do papryk. Zapiekac w naczyniu zaroodpornym w temparaturze 180°C ok. 45 minut.Wpis uczestniczy w akcjach:Wpis na podstawie przepisu ze "Swiata Kobiety" nr 6/2013Tutaj znajdziecie jeszcze wiecej inspiracji do faszerowania papryki: faszerowana papryka .