ßßß
 
            
        
 Recepta na reanimację czerstwych kajzerek :-)Składniki:4 bułki kajzerki20 szt. pieczarek1 mała czerwona papryka1 duża cebulasól, pieprzok. 2 łyżki masła4 plasterki sera żółtegoWykonanie:Pieczarki umyć, osuszyć i pokroić w kawałki. Podsmażyć na rozgrzanej patelni, aż odparuje z nich woda. Następnie dodać masło lub oliwę, pokrojona cebulę i paprykę. Przyprawić solą i pieprzem i dusić chwilę pod przykryciem.Z kajzerek odciąć delikatnie górę i wydrążyć środek bułki. Na spód włożyć odrobinę masła i wyłożyć przesmażone pieczarki. Wierzch przykryć plasterkiem żółtego sera. Wstawić do nagrzanego piekarnika na ok. 15 minut do zapieczenia. Po wyjęciu polać ketchupem.Smacznego :-)
Recepta na reanimację czerstwych kajzerek :-)Składniki:4 bułki kajzerki20 szt. pieczarek1 mała czerwona papryka1 duża cebulasól, pieprzok. 2 łyżki masła4 plasterki sera żółtegoWykonanie:Pieczarki umyć, osuszyć i pokroić w kawałki. Podsmażyć na rozgrzanej patelni, aż odparuje z nich woda. Następnie dodać masło lub oliwę, pokrojona cebulę i paprykę. Przyprawić solą i pieprzem i dusić chwilę pod przykryciem.Z kajzerek odciąć delikatnie górę i wydrążyć środek bułki. Na spód włożyć odrobinę masła i wyłożyć przesmażone pieczarki. Wierzch przykryć plasterkiem żółtego sera. Wstawić do nagrzanego piekarnika na ok. 15 minut do zapieczenia. Po wyjęciu polać ketchupem.Smacznego :-)