ßßß
 
            
        

 SKŁADNIKICiasto naleśnikowe przepis podaję tutaj CIASTO NALEŚNIKOWESkładniki na nadzienie :1/2 kg pieczarek1 cebula15-20 dag sera żółtego typu gołda lub innysól pieprz do smaku1 łyżka olejumasło do podsmażenia naleśnikówWYKONANIE:Pieczarki płuczemy, jeśli świeże i jędrne nie musimy obierać ze skórki, tylko obsuszamy. Kroimy w poprzek.
SKŁADNIKICiasto naleśnikowe przepis podaję tutaj CIASTO NALEŚNIKOWESkładniki na nadzienie :1/2 kg pieczarek1 cebula15-20 dag sera żółtego typu gołda lub innysól pieprz do smaku1 łyżka olejumasło do podsmażenia naleśnikówWYKONANIE:Pieczarki płuczemy, jeśli świeże i jędrne nie musimy obierać ze skórki, tylko obsuszamy. Kroimy w poprzek. Na patelni rozgrzewamy łyżkę oleju, Cebulę kroimy w kostkę. Lekko podsmażamy, dodajemy pieczarki, nakrywamy i dusimy żeby puściły wodę. Odkrywamy i smażymy ,aż woda odparuje.Na każdego naleśnika kładziemy trochę pieczarek, posypujemy startym serem , zwijamy w rulon. Jeśli ktoś preferuje inny sposób zwijania , to nie ma problemu.
Na patelni rozgrzewamy łyżkę oleju, Cebulę kroimy w kostkę. Lekko podsmażamy, dodajemy pieczarki, nakrywamy i dusimy żeby puściły wodę. Odkrywamy i smażymy ,aż woda odparuje.Na każdego naleśnika kładziemy trochę pieczarek, posypujemy startym serem , zwijamy w rulon. Jeśli ktoś preferuje inny sposób zwijania , to nie ma problemu.
 Naleśniki obsmażamy na maśle. Podajemy ciepłe.
Naleśniki obsmażamy na maśle. Podajemy ciepłe. .
.
 SMACZNEGOCzekam na Państwa opinie i cenne rady. Jeśli zostawicie tutaj swój ślad, łatwiej mi będzie trafić do Was.
SMACZNEGOCzekam na Państwa opinie i cenne rady. Jeśli zostawicie tutaj swój ślad, łatwiej mi będzie trafić do Was.