Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość CzegoMiędzybrodzki
Makaron typu
ryż 250 gramów
majonez 250 gramów
pomidor 3 sztuk
ogórek zielony 1 sztuk
rzodkiewka 1 pęczek
szczypiorek 1 pęczek
sól do smaku 1 szczypta
pieprz do smaku 1 szczyptaWykonanie:1.
Makaron gotujemy według zaleceń na jego opakowaniu, a następnie hartujemy w zimnej wodzie.2.
Ogórki i
rzodkiewki trzemy na tarce w grube oczka.
Pomidory kroimy w kostkę, a
szczypior siekamy.3. Wszystkie składniki wkładamy do miseczki. Następnie mieszamy wszystko z
majonezem. Doprawiamy szczyptą
soli i
pieprzu do smaku.Smacznego!Przepis polecają: Międzybrodzkie
MakaronyAutor: GastrosferaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: