ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość CzegoMiędzybrodzki Makaron typu ryż 250 gramówmajonez 250 gramówpomidor 3 sztukogórek zielony 1 sztukrzodkiewka 1 pęczekszczypiorek 1 pęczeksól do smaku 1 szczyptapieprz do smaku 1 szczyptaWykonanie:1. Makaron gotujemy według zaleceń na jego opakowaniu, a następnie hartujemy w zimnej wodzie.2. Ogórki i rzodkiewki trzemy na tarce w grube oczka. Pomidory kroimy w kostkę, a szczypior siekamy.3. Wszystkie składniki wkładamy do miseczki. Następnie mieszamy wszystko z majonezem. Doprawiamy szczyptą soli i pieprzu do smaku.Smacznego!Przepis polecają: Międzybrodzkie MakaronyAutor: GastrosferaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: