ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegopapryka kolorowa 3 sztukogórek świeży 2 sztukmarchewka 2 sztukser plesniowy 200 gramówtwarożek homogenizowany naturalny 250 gramóworzechy włoskie posiekane 30 gramówczosnek 1 ząbkipieprz biały według uznaniaWykonanie:Oczyszczone warzywa pokroić w słupki.Dip: ser pleśniowy, twarożek i orzechy zmiksować na gładką masę. Doprawić roztartym czosnkiem i pieprzem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia FrancuskaSałatkiSosy i pastyKomentarze:Autor: FloressData: 2008-12-27nie ma to jak klasyczne warzywka z dipemDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: