ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 35 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegoogórki węże 2 sztuktwarożek homogenizowany 250 gramówpomidory 3 sztukpapryki 2 sztukszczypiorku 1 sztukcebula dymka 1 sztuksól według uznaniabiały pieprz według uznaniaWykonanie:Ogórki umyć, ściąć oba końce, przekroić wzdłuż na pół i wydrążyć łyżeczka trochę miąższu razem z pestkami. Posolić wnętrze, oprószyć pieprzem i odłożyć na 30 minut, aby odciekł sok. Paprykę i pomidory umyć, razem z miąższem ogórka pokroić w kostkę. Szczypiorek lub rzeżuchę i dymkę posiekać. Dodać do twarożku, przyprawić solą i pieprzem do smaku. Pasta serowa nadziać połówki ogórków i ułożyć na podłużnym półmisku. Udekorować cząstkami pomidora i jajkiem na twardo.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!InneDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: