ßßß
 
            
         Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 7SkładnikLogo Ilość Czegoboczniaki 300 gramówserek Almette z czosnkiem niedżwiedzim 2 sztukszynka 10 sztukpietruszka 4 łyżek stołowychparmezan tarty 4 łyżek stołowychorzechy włoskie 4 łyżek stołowychczosnek 2 ząbkioliwa 3 łyżek stołowychsól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Grzyby oczyścić i odciąć ogonki. Orzechy, posiekaną pietruszkę, parmezan i czosnek dokładnie wymieszać z niewielką ilością oliwy. Boczniaki obłożyć panierką, doprawić solą i pieprzem. Smażyć na oleju po 5 minut z każdej strony. Grzyby udekorować porcja serka i natką pietruszki.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrzybówPotrawy z seremKomentarze:Autor: IzkaData: 2009-04-20Uwielbiam boczniaki, przepis wygląda pysznie!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga:
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 7SkładnikLogo Ilość Czegoboczniaki 300 gramówserek Almette z czosnkiem niedżwiedzim 2 sztukszynka 10 sztukpietruszka 4 łyżek stołowychparmezan tarty 4 łyżek stołowychorzechy włoskie 4 łyżek stołowychczosnek 2 ząbkioliwa 3 łyżek stołowychsól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Grzyby oczyścić i odciąć ogonki. Orzechy, posiekaną pietruszkę, parmezan i czosnek dokładnie wymieszać z niewielką ilością oliwy. Boczniaki obłożyć panierką, doprawić solą i pieprzem. Smażyć na oleju po 5 minut z każdej strony. Grzyby udekorować porcja serka i natką pietruszki.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z GrzybówPotrawy z seremKomentarze:Autor: IzkaData: 2009-04-20Uwielbiam boczniaki, przepis wygląda pysznie!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: