ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 6SkładnikLogo Ilość Czegogrzyb 500 gramówcebula 1 sztukczosnek 2 ząbkibułka tarta 0.5 szklanekjajko 1 sztukvegeta 1 łyżek deserowychsól według uznaniapieprz według uznaniaolej według uznaniaWykonanie:Dobrze osączone z wody grzyby zmiksować, dodać przeciśnięty przez praskę czosnek, usmażoną na oleju drobno posiekaną cebulę, jajko, bułkę tartą, przyprawę jarzynka. Łyżką dobrze wszystko wymieszać doprawiając pieprzem i solą. Z masy, rękoma, formujemy niewielkie kotlety, obtaczamy w bułce tartej i smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron na rumiano.Uwagi:Grzyby gotowane i pokrojone, bułka tarta do panierowania.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kotlety weg.Potrawy z GrzybówKomentarze:Autor: WubeData: 2009-04-27pychotkaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: