ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegosałata 2 sztukoliwa 3 łyżek stołowychocet winny 1 łyżek stołowychczosnek 2 ząbkimusztarda 1 łyżek deserowychlistki oregano według uznaniacukier według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Podzielone, umyte listki sałaty osuszyć i przełożyć do salaterek.Oczyszczony czosnek rozetrzeć ze szczypta soli, dodać ocet oraz musztardę, stale mieszając powoli wlewać oliwę. Doprawić solą, cukrem oraz świeżymi lub suszonymi ziołami: oregano lub tymianek. Tym sosem polać sałatę.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Jarzyny i Pasztety weg.Kuchnia WłoskaSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: