ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegofilety śledziowe 4 sztukcebula 3 sztukolej 70 mililitrówcukier według uznaniapapryka według uznaniakoncentrat pomidorowy (mała puszka)1 sztukpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Oczyszczoną, posiekaną cebulę zeszklić na oleju, dodać koncentrat i trochę wody. Doprawić, minutę podgrzewać i ostudzić. Pokrojone na kawałki śledzie ułożyć w słoju, przekładając każdą warstwę cebulą. pozostawić na noc. Podawać razem z cebulą na czarnym chlebie posmarowanym masłem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z RybWigiliaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: