Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegociabatta 2 sztuk
oliwa 6 sztuk
rukola 1 porcja
fasola biała konserwowa 1 puszka
mortadela 200 gramów
ser gorgonzola 100 gramów
pomidorki koktajlowe 200 gramów
sok z cytryny 2 łyżek stołowych
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Pokrojoną w kostkę ciabattę podsmażyć na łyżce
oliwy. oczyszczoną
rukole porwać na kawałki.
mortadelę pokroić na słupki.
Fasole osaczyć.
Ser pokroić na kawałki. Umyte
pomidorki przekroić na pół. Do salaterki włożyć wszystkie składniki sałatki, polać resztą
oliwy, skropić
sokiem z cytryny, mieszając, doprawić do smaku
sola oraz
pieprzem. Wstawić na 15 minut do lodówki.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z
MięsaPotrawy z
seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: