Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 2SkładnikLogo Ilość Czego
ryż 2 sztuk
jajko 1 sztuk
ser żółty 15 dekagramów
sól według uznania
pieprz według uznania
bułka tarta 1 szklanekWykonanie:
Ryż gotować 25minut, wystudzić dodać
ser,
jajko i
przyprawy. Formować kotleciki i obtaczać w
bułce tartej. Smażyć na złoty kolor. Podawać z
sosem pieczarkowym lub surówką.Smacznego:)Uwagi:Przed formowaniem do
ryżu dodaje łyżkę
bułki tartej,wtedy kotlety lepiej się sklejają.Autor: ManiaGotowaniaZobacz inne przepisy użykownika!Kotlety weg.Potrawy z
seremDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: