Wykonanie
«
WĄTRÓBKA DROBIOWA PO WIEDEŃSKUZAPIEKANY
MAKARON Z
MIĘSEM »1,5 L
WYWARU10 DAG
SELERA10 DAG
PIETRUSZKI15 DAG
MARCHWI8 DAG
CEBULI15 DAG
MAKARONU8 DAG
SERA ŻÓŁTEGO150 ML
ŚMIETANY2 DAG MAKI
NATKA PIETRUSZKI10 DAG
FASOLKI SZPARAGOWEJ KONSERWOWEJSÓL,
PIEPRZ I
PRZYPRAWA DO ZUP DO SMAKU
WYKONANIEWarzywa umyć, opłukać,pokrajać w paseczki, podsmażyć, włożyć do zimnego
wywaru i gotować. Pod koniec gotowania dodać
makaron. Do zupy dodać
śmietanę wymieszaną z
mąką i
serem pokrajanym w kostkę i
fasolkę, chwilę pogotować, wsypać posiekaną
natkę pietruszki, doprawić do smaku.poniedziałek, 02 kwietnia 2012, wela2poleć znajomemu »
śledź komentarze (rss) »