ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegowołowina 100 gramówmasło 50 gramówchleb kromki 2 sztuknatka pietruszki według uznaniaolej 3 łyżek stołowychsól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Chude mięso wołowe umyć i przemielić w maszynce do mięsa, przyprawić do smaku solą i pieprzem.Uformować z niego kuleczkę. Chlebek posmarować masłem i upiec w piekarniku na złoty kolor lub podsmażyć na patelni w odrobinie oliwy.Posypać wszystko posiekana natką pietruszki. Ozdobić warzywami.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: