ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegopierś indyka 400 gramówolej 2 łyżek stołowycholej sezamowy 1 łyżek deserowychsos sojowy slodki 1 łyżek stołowychkolendra 0,5 łyżek deserowychczosnek 2 ząbkiorzeszki ziemne 150 gramówpieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Umyte, osuszone mięso pokroić w paski, oprószyć sola oraz pieprzem i nabić na patyczki do szaszłyków. Oleje wymieszać z sosem, rozdrobnioną kolendrą, zmiażdżonym czosnkiem i posiekanymi orzeszkami. Mieszanina posmarować mięso i odstawić na 30 minut do lodówki. Obsmażyć z obu stron.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia TajlandzkaPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: