ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość CzegoPoloędwiczka wołowa 4 sztukogórek kwaszony 5 sztukjogurt naturalny 2 szklaneksól według uznaniapieprz według uznaniaolej według uznaniaWykonanie:Polędwiczki umyć i delikatnie pobić. Można ponakłuwać szpikulcem. Przyprawić.Przygotować ogórki ścierając je na tarce na drobnych oczkach. Mięso smażyć w małej ilości tłuszczu. Zdjąć z patelni.Patelnię odstawić od źródła ciepła.Na patelnię wyłożyć przygotowane ogórki z jogurtem. Potrzymać mieszając kilka minut w cieple. Sosem polać polędwiczki przed podaniem.Autor: marzeniewZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: