Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 20 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 4SkładnikLogo Ilość CzegoPoloędwiczka wołowa 4 sztuk
ogórek kwaszony 5 sztuk
jogurt naturalny 2 szklanek
sól według uznania
pieprz według uznania
olej według uznaniaWykonanie:
Polędwiczki umyć i delikatnie pobić. Można ponakłuwać szpikulcem. Przyprawić.Przygotować
ogórki ścierając je na tarce na drobnych oczkach.
Mięso smażyć w małej ilości tłuszczu. Zdjąć z patelni.Patelnię odstawić od źródła ciepła.Na patelnię wyłożyć przygotowane
ogórki z
jogurtem. Potrzymać mieszając kilka minut w cieple. Sosem polać
polędwiczki przed podaniem.Autor: marzeniewZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: