ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 5(z pieczeniem / smażeniem): 100 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 2Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czegowieprzowina bez kości 500 gramówwątróbka wieprzowa 300 gramówcebula 1 sztukmleko 100 mililitrówmąka 3 łyżek stołowychjajko 2 sztuktymianek 0.5 łyżek deserowychziele angielskie mielone 0.5 łyżek deserowychsól według uznaniapieprz według uznaniaWykonanie:Pokroić cebulę, mięso i wątrobę. Przepuścić przez maszynkę do mięsa 2 razy. Do masy mięsnej dodać jajka, mleko, mąkę, sól, pieprz, tymianek i ziele angielskie. Dobrze wszystko wyrobić i przełożyć do dobrze natłuszczonej małej formy. Piec ok.60 minut w 180 stopniach. Ostudzony pasztet, wyjąć z formy i pokroić w plastry.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z MięsaKomentarze:Autor: MohiData: 2011-02-05Maka do pasztetu? Bzdura!!!!!!!!!!!!!!!!!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: