Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 3(z pieczeniem / smażeniem): 5 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 4Ilość ocen : 3SkładnikLogo Ilość Czego
szynka 15 dekagramów
musztarda 1 łyżek stołowych
jajko 1 sztuk
masło 2 dekagramów
sól według uznania
pieprz według uznaniaWykonanie:
Jajo ugotować na twardo, obrać i wraz z
szynką zemleć w maszynce. Do zmielonej pasty dodać
musztardę i
masło, dokładnie utrzeć, posolić i dodać
pieprz do smaku. Jeżeli
szynka jest bardzo tłusta,
masła nie dodawać. Zbyt gęstą masę można rozrzedzić niewielką ilością
śmietany.Potrawy z
MięsaKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-30Świetne i pyszne :))) Polecam !!!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: