Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
szynka 2 plastry
jajka 2 sztuk
masło 1,5 łyżek stołowych
pomidory według uznania
ogórek według uznania
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Na rozgrzanym na patelni
maśle, podsmażyć z obu stron plasterki
szynki. Wbić
jajka, oprószyć
solą oraz
pieprzem i przykryć pokrywką. Smażyć na wolnym ogniu, aż
jajka się dobrze zetną. Gotowe przełożyć na talerz i podawać z plasterkami
pomidora oraz
ogórka oprószonymi
solą oraz
pieprzem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z JajPotrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: