ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 15 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoszynka 2 plastryjajka 2 sztukmasło 1,5 łyżek stołowychpomidory według uznaniaogórek według uznaniapieprz według uznaniasól według uznaniaWykonanie:Na rozgrzanym na patelni maśle, podsmażyć z obu stron plasterki szynki. Wbić jajka, oprószyć solą oraz pieprzem i przykryć pokrywką. Smażyć na wolnym ogniu, aż jajka się dobrze zetną. Gotowe przełożyć na talerz i podawać z plasterkami pomidora oraz ogórka oprószonymi solą oraz pieprzem.Autor: BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z JajPotrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: