ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 2(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czegopiersi z kurczaka według uznaniajajka według uznaniaprzyprawy według uznaniabułka tarta według uznaniacebula 1-2 sztukczerwona fasola 1 puszkaWykonanie:Piersi kurczaka (lekko rozbite) Namoczyć w rozbitym jajku, wymieszanym z ulubiona przyprawa do kurczaka. Obtoczyć kurczaka w bułce tarce I usmażyć.Cebule pokroić w półksiężyce. Usmażyć na oliwie, na której smażył się kurczak. Dodając ciut wody, żeby cebula się dusiła i była miękka. Kiedy cebula jest gotowa dodać czerwona fasole i poddusić na małym ogniu dobra chwilkę, mieszając od czasu do czasu.Autor: makoZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia PolskaPotrawy z MięsaKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-30PychaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: