Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 15(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 5Ilość ocen : 1SkładnikLogo Ilość Czego
herbatniki duże paczki 7 sztuk
mleko 1 litrówgrysik 1 szklanek
kokos 10 dekagramów
margaryna kasia 3/4 kostek
cukier 2 łyżek deserowych
bakalie:
migdały,
orzechy 1 szklanekWykonanie:Wykładamy
herbatnikami blache i boki również.
Mleko gotujemy z
margaryną i po łyżce wsypujemy grysik - ciągle mieszamy.Wsypujemy
bakalie. Mieszamy. Wylewamy na
ciastka. Przykrywamy druga porcją
ciastek i polewamy polewą i posypujemy
kokosem.Uwagi:Najlepsze gdy odstoi w lodówce.Autor: EwelosaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: