ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegotłuszcz według uznanianatka pietruszki według uznaniatarta bułka 125 gramówsól według uznaniapieprz 1/2 łyżek deserowychzioła prowansalskie 1 łyżek deserowychwino czerwone wytrawne 8 łyżek stołowychcebula 4 sztukoliwa z oliwek 3 łyżek stołowychczosnek 4 ząbkikotlety wieprzowe 4 sztukWykonanie:Kotlety umyć, osuszyć, natrzeć z obu stron roztartą na miazgę połową czosnku oraz oliwą wymieszana z ziołami, solą i pieprzem. Usmażyć je z obu stron na silnie rozgrzanym tłuszczu. Pozostały czosnek i cebulę drobno posiekać. Podsmażyć na reszcie tłuszczu.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: