Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 45 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegotłuszcz według uznania
natka pietruszki według uznania
tarta bułka 125 gramów
sól według uznania
pieprz 1/2 łyżek deserowych
zioła prowansalskie 1 łyżek deserowych
wino czerwone wytrawne 8 łyżek stołowych
cebula 4 sztuk
oliwa z oliwek 3 łyżek stołowych
czosnek 4 ząbkikotlety wieprzowe 4 sztukWykonanie:Kotlety umyć, osuszyć, natrzeć z obu stron roztartą na miazgę połową
czosnku oraz
oliwą wymieszana z
ziołami,
solą i
pieprzem. Usmażyć je z obu stron na silnie rozgrzanym tłuszczu. Pozostały
czosnek i
cebulę drobno posiekać. Podsmażyć na reszcie tłuszczu.Autor: wieslawal64Zobacz inne przepisy użykownika!Potrawy z
MięsaDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: