ßßß
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czegoolej z oliwek według uznaniaocet balsamiczny według uznaniasól według uznaniapomidor 1 sztukszparagi 1 porcjasałata szczępiasta 6 listkówsłónecznik prażony łuskamy 100 gramówWykonanie:Wymyte szparagi ugotować na półtwardo w lekko osolonej wodzie. Odcedzić na sitku i poczekać aż wystygną. Warzywa sałata i pomidor wymyć pod bieżącą letnią wodą , sałatę porwać w rękach ( nie ciąć nożem gdyż traci dużo cennych witamin) a pomidorka pokroić w plastry. Polać oliwą z oliwek i octem balsamicznym według uznania. Obrany słonecznik podsmażyć na patelni i posypać po sałatce.Autor: IzaZobacz inne przepisy użykownika!SałatkiKomentarze:Autor: martunia0704Data: 2009-04-22Przepis łatwy a sałatka pyszna!Dodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: