Wykonanie
« Powrót  Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 1(z pieczeniem / smażeniem): 60 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
masło 20 dekagramów
cukier 25 dekagramów
jajka 3 sztuk
mąka 50 dekagramówproszek 1 porcja
rodzynki 5 dekagramów
cytryna według uznania
mleko 1/8 litrówWykonanie:
Masło ucieramy do białości,dodajemy
cukier,
jajka,
mąkę wymieszaną z
proszkiem do pieczenia,
mleko,
rodzynki,
skórkę cytrynową.Wlewamy do tortownicy i pieczemy ponad godzinę.Dekorujemy według uznania.Autor: mkZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: