Wykonanie
« Powrót  

Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 6(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
jajka 6 sztuk
cukier puder 100 gramów
cukier waniliowy 10 gramów
likier jajeczny 1 szklanek
śmietana kremówka 200 gramówkompot z
owoców jagodowych 0,6 litrów
cytryna 1 sztuk
żelatyna 2 łyżek deserowych
sól 1 szczyptaWykonanie:
Żółtka utrzeć na krem z
cukrami i szczyptą
soli, dodać
likier i
sok z cytryny, rozpuszczoną
żelatynę oraz ubitą na sztywno
śmietanę z
białkami.Udekorować kompot.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Ciasta i DeseryDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: