Wykonanie
« Powrót  
Dodaj przepis do ulubionych!(ilość porcji): 4(z pieczeniem / smażeniem): 30 minut(stopień trudności):Oceń przepisMożesz ocenić ten przepis nie rejestrując się u nas!Średnia ocena użytkowników : 0Ilość ocen : 0SkładnikLogo Ilość Czego
mozzarella - kulki 2 sztuk
szynka parmeńska - plastry według uznania
salami - plastry według uznania
bazylia - listki według uznania
pomidorki koktajlowe czerwone według uznania
pomidorki koktajlowe żółte według uznania
oliwa według uznania
ocet według uznania
pieprz według uznania
sól według uznaniaWykonanie:Osączone 1/3 kulek
sera owinąć paskami
szynki, a 1/3 paskami
salami. Na patyczki do szaszłyków nadziewać na przemian kulki
mozzarelli, listki
bazylii oraz żółte i czerwone
pomidorki. Skropić
oliwą i
octem, oprószyć
solą i
pieprzem.Autor:
BeciaZobacz inne przepisy użykownika!Kuchnia WłoskaPotrawy z
MięsaPotrawy z
seremSałatkiDodaj komentarz:Jeśli chcesz dodać link do tego przepisu na swoją stronę, to wystarczy, że skopiujesz kod poniżej z
pola tekstowego i wkleisz go na swoją stronę czy bloga: